Luchtbevochtiger verhelpt droge lucht in huis

Wanneer het buiten koud wordt draaien we de verwarming in huis wat hoger, zeker in de ruimten waar de baby vertoeft. Hierdoor neemt de droogte en de vervuiling van de lucht in huis toe, wat het risico op neus- en luchtwegeninfecties bij pasgeboren baby?s verhoogt. Een luchtbevochtiger kan hier soelaas bieden.

Tigex kondigt een programmeerbare luchtbevochtiger met koude stoom aan die de vochtigheidsgraad van de lucht kan herstellen. Dankzij een draaibare buis voor de verspreiding van koude stoom, is er voortaan geen sprake meer van droge kamerlucht.

Met deze luchtbevochtiger die ‘Welzijn’ is gedoopt, kan je de ideale vochtigheidsgraad voor de baby bekomen (meer bepaald tussen 35 % en 60 % voor een gemiddelde oppervlakte van 10 tot 20 m²).

Slijmvliesirritaties nemen af waardoor de baby minder zal hoesten als hij slaapt. De stoomproductietechniek via ultrasone trillingen maakt geen geluid en stoort de baby niet in zijn slaap. De bevochtiger slaat automatisch af en aan volgens de gekozen programmering. 

Partner Content