©GettyImages

Weer hélemaal hip: 4x luisterboeken

Door Celine Werner

Brengen luisterboeken jou ook weer hélemaal terug naar je jonge jaren? Gordijnen dicht, oogjes toe en een stem die jou doet wegdromen! De charme van een cassette is er wel niet meer, maar het is en blijft een fijne manier om je kinderen mee te slepen in de spannendste verhalen. Ideaal voor in de wagen of om je kleintjes (en jezelf) te entertainen.

4x luisterboeken

Het fluwelen konijn

Er was eens een fluwelen konijn, dat in de speelgoedkast van een jongen woonde. Tussen al het andere speelgoed voelde hij zich heel onbelangrijk en maar gewoontjes en droomde hij ervan om echt te zijn. Alleen het oude en wijze kale speelgoedpaard wist hoe het zat: ‘Als een kind heel, heel lang van je houdt, echt van je houdt, dan word je echt.’ Met de liefde van een kind en een beetje magie zou de droom van het kleine konijn zomaar eens uit kunnen komen.

luisterboeken

Verscheen bij Gottmer. € 7,99. Je koopt het hier.

Boer Boris gaat naar zee

Boer Boris heeft vakantie. Boer Boris gaat naar zee. Hij pakt zijn kleine koffertje. Wat neemt Boer Boris mee? Een heleboel. Te veel voor in zijn koffer. Boer Boris besluit dan maar de tractor vol te laden. Nu kan er veel meer mee! Nog steeds niet genoeg? Daar weet Boer Boris wel raad op. Dat wordt een supervakantie!

luisterboeken

Verscheen bij Gottmer. € 2,99. Je koopt het hier.

Juf Braaksel en de magische ring

Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze moeten een plan bedenken om van die akelige juf Braaksel af te komen!

Maar dat is nog niet alles: Lotte heeft ook een geheim dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van juf Evi haar daar misschien bij helpen?

luisterboeken

Verscheen bij Carry Slee. € 12,99. Je koopt het hier.

Lampje

Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vasteland. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de 61 treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

luisterboeken

Verscheen bij Querido. € 12,99. Je koopt het hier.

Ook voor in de boekenkast:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content