Mamavriendelijke borstkolf

Een borstkolf die voldoet aan de eisen en de verwachtingen van de vrouw van vandaag? Het bestaat! De Breast-to-Baby kolf is een elektrisch apparaat, onopvallend, bijzonder stil én je hebt je handen vrij tijdens het afkolven.

Difrax, vooral bekend van babyflesjes, heeft vier jaar gewerkt om van deze borstkolf een mamavriendelijk exemplaar te maken. Grote troef is natuurlijk het gebruiksgemak want je kan de schelp van de kolf in je bh plaatsen. Onder je kledij, dus niemand hoeft het te zien. Nadat je de kolf hebt aangezet, begint de pomp met de toeschietreflexmodus. Na drie minuten gaat hij automatisch over op de kolfmodus. Er zijn maar liefst 8 verschillende niveaus van zuigkracht waarover jij de controle hebt!

Naast makkelijk in gebruik is de kolf ook heel discreet door zijn stille werking. Je kan de kolf overal meenemen en omdat je je handen vrij hebt tijdens het kolven kan je zelfs ongestoord verder werken.

De Breast-to-Baby kolf geeft hierdoor de kans aan vrouwen om zo lang mogelijk borstvoeding te geven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 45% van de vrouwen het kolven niet zo lang volhoudt als voorgenomen omdat mama's zich steeds moeten afzonderen om te gaan kolven én omdat de apparaten te luidruchtig zijn.

Meer info: www.difrax.be
Adviesprijs: 189 euro

Partner Content