Musthaves voor onderweg

Een dag op stap met buggy en kind? Skip Hop heeft alvast enkele leuke gadgets bedacht die het aangenaam maken voor jou en je kind om er een hele dag op uit te trekken.

Extra opbergtas

Een koffie voor jezelf, je telefoon, een speeltje en koekje voor je kind… Wanneer je met de buggy onderweg bent, is een extra opbergtas handig voor al die spullen die je bij de hand wil hebben. De Grab & Co Stroller Organizer van Skip Hop is zo’n opbergtas doe je makkelijk op het stuur van de wandelwagen kan plaatsen zodat je alles binnen handbereik hebt. Naast extra opbergruimte heeft de opbergtas ook een speciaal isotherm vak waarin je makkelijk je baby zijn zuigflesje warm of koud kan houden of gewoon je koffie voor onderweg kan opbergen. Daarnaast heeft de opbergtas ook een gaatje voor kabels zodat je handsfree kan bellen of een koptelefoon kan opzetten.

 

Neksteunkussen voor onderweg

Wil je kind een dutje onderweg doen dan kan hij makkelijk indommelen op een neksteunkussen. De Zoo Neck Rest van Skip Hop heeft een aangepast formaat voor kleine kinderen én is makkelijk te gebruiken in de buggy, auto of vliegtuig.

 

Meer tips om te reizen met je kinderen vind je hier

Partner Content