Naar het museum met je baby?

BabyBjörn en het Magritte Museum in Brussel slaan de handen in elkaar om museumbezoeken voor jonge ouders te vergemakkelijken. Cultuur en een baby lijken voor heel wat jonge ouders niet combineerbaar.

In het Magritte Museum in Brussel, met wereldwijd het grootste aantal kunstwerken van de bekende surrealistische kunstenaar René Magritte, wilde men de toegankelijkheid van het museum voor ouders met een baby vergemakkelijken. Een kinderwagen kan je tijdens je bezoek aan het museum niet gebruiken; een babydrager biedt soelaas. 

Met een BABYBJÖRN draagzak door het museum
De BABYBJÖRN Draagzak Original Classic, ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen, kan afgesteld worden op de anatomische ontwikkeling van elk individueel kind. Dat betekent dat het hoofdje, de nek en de rug van elke baby goed worden ondersteund en dat beentjes en heupen in de juiste positie worden gehouden en dat vanaf de eerste dag. Een pasgeboren baby draag je hoog op de borst, met het gezichtje naar je toe. Oudere kinderen, vanaf vier tot zes maanden, kan je laten meegenieten van het museum. Zij kunnen in de draagzak met hun blik op de wereld gericht.

De draagzakken, die BabyBjörn het museum schonk, kan je gebruiken tot je baby ongeveer elf kilo weegt. Het Magritte Museum biedt haar bezoekers de BABYBJÖRN draagzakken gratis in bruikleen aan. Je kan het zelf gaan proberen. Check de Facebook-pagina van BabyBjörn.

Partner Content