Instagram / @nataliamusic.

Hoera: zangeres Natalia is bevallen van een dochtertje

Het mag in deze vreemde tijden gelukkig ook nog eens goed nieuws zijn: ver weg van alle corona-heisa is zangeres Natalia zaterdag bevallen van een dochtertje. Dat maakte ze vandaag zelf bekend op haar Instagram. De naam van de kersverse spruit? Bobbi-Loua.

“Met trots stellen wij aan u voor… Bobbi-Loua. Geboren op de allereerste dag van de lente”, zo staat het op het Instagram-account van de Vlaamse zangeres te lezen. “In deze heftige tijden brengt zij zo veel licht in ons leven en daar zijn we oneindig dankbaar voor.”

De zangeres maakt van de gelegenheid ook gebruik om alle vroedvrouwen en de rest van het verplegend personeel van het Virga Jessa ziekenhuis in Hasselt te bedanken voor de goede zorgen: “We willen in het bijzonder de hele staf van het Virga Jessa ziekenhuis bedanken om ons veilig te houden en voor de goede zorg en steun”, zo klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B-CcWOeAXUz/

Ook de begeleidende gynaecoloog van dienst wordt expliciet bedankt om Bobbi-Loua veilig en wel op de wereld te zetten. “We love you”, zo zegt de 39-jarige zangeres. De kersverse ouders geven ook nog mee dat hun dochtertje supergezond is, zo’n 3,5 kg weegt en 52 centimeter groot is. Een mooi gemiddelde dus!

Actieve zwangerschap

Bobbi-Loua is het allereerste kindje van Natalia Druyts en Frederik Binst, de man waarmee de zangeres sinds 2018 samen is. Op enkele foto’s op haar Instagram-account na, houden de twee hun relatie vrij goed afgeschermd van het grote publiek. Wat Natalia de afgelopen negen maanden wel regelmatig met de wereld deelde, was de manier waarop ze haar zwangerschap beleefd heeft, en dat was uitgesproken healthy en actief zoals we dat inmiddels van de energieke zangeres gewoon zijn.

https://www.instagram.com/p/B95AvIdAzG-/

Ook tijdens haar zwangerschap zette de sportieve Natalia haar wekelijkse bikram yoga-sessies, stevige workouts en dynamische live optredens gewoon verder. Tot de volle 38 weken toe.

Natural birth

In een van haar meest recente posts brak de Kempische trouwens ook een lans voor bevallen als een soort van ‘natuurlijke oerervaring’. “Ik heb moeite met de manier waarop sommige mensen over bevallen spreken en proberen om hun eigen pijn-ervaring op mij over te dragen. Veel mensen doen alsof ‘bevallen’ regelrechte horror is, terwijl een vrouwenlichaam – in gezonde omstandigheden weliswaar – hier echt wel voor gemaakt is”, zo klonk het een tweetal weken geleden.

“Ik weet dat ik van geluk mag spreken om op 38 weken nog zo mobiel te zijn, maar alsjeblieft: probeer bevallen ook eens te bekijken als een normaal en natuurlijk proces zodat vrouwen die voor de eerste keer moeder worden, hun eigen verhaal nog kunnen maken in plaats van door dat van een ander te moeten gaan.”

https://www.instagram.com/p/B9EUMT7g9UU/

“Ja, het zal waarschijnlijk pijn doen, maar door naar je lichaam te luisteren en het te volgen, komt waarschijnlijk ook ‘vrede’ en dat geloof ik oprecht.”

Meer lezen over baby-nieuws of bevallen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content