Natuurlijke en biologische verzorging voor babyhuid

Baby’s met een gevoelige huid reageren sneller op allerlei prikkels uit de omgeving waardoor ze speciale verzorgingsproducten nodig hebben om hun huidje in alle zachtheid te verzorgen. De Baby Sensitive-producten van Weleda zijn natuurlijk, biologisch en parfumvrij en dus ideaal om die gevoelige babyhuidjes tot rust te brengen.

Wist je dat 1 op 3 mensen een gevoelige huid hebben? En dat baby's en kinderen ook steeds vaker last hebben van dit probleem? Van nature uit hebben zij sowieso al een dunnere en delicatere huid. Wanneer er bovendien nog sprake is van een beperkte barrièrefunctie zal de huid onvoldoende vocht vasthouden en krijgt je kleintje af te rekenen met een droge huid die schrale plekke kan vertonen.

Een aangepaste verzorging – met natuurlijke producten die de huid niet prikkelen – is dus nodig voor deze gevoelige babyhuidjes! Weleda brengt daarom twee nieuwe producten op de markt die uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten die de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De Baby Sensitive gezichtscrème en bodymilk zijn beiden op basis van witte malva. Extract van deze witroze bloemen vormt een natuurlijke barrière tegen invloeden van buitenaf en heeft een verachtende invloed bij irritaties en roodheid.

[imageid:996266;width:200;height:;align:left;caption:Baby Sensitive Weleda-producten]

Witte Malva Gezichtscrème verzorgt intensief, hydrateert, voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf – 50 ml – 9,99 euro

Witte Malva Bodymilk verzorgt en verzacht de gevoelige babyhuid en heeft een weldadig effect – 200 ml – 14,99 euro

Partner Content