Niemand te jong voor smartphone of tablet

Is het je ook al opgevallen dat peuters en kleuters steeds sneller overweg kunnen met je smartphone of tablet? Ze weten perfect hoe ze met het touchscreen moeten werken, drukken op de juiste knopjes en gaan aan de slag met apps en spelletjes. En nu kunnen ze nog een stapje verder gaan dankzij de K3 iTab en de Baby Smartphone.

Voor de allergrootste K3 fans is er nu de K3 iTab: een Android tablet die exclusieve K3 content met ruim 100 minuten aan K3 liedjes bevat. Nog exclusief is de lederen K3-hoes. De bediening is eenvoudig en snel, ideaal voor kinderen. En ouders kunnen op hun beide ouren slapen, want de iTab bevat ouderlijk toezicht waardoor mama of papa kunnen instellen wat hun kind wel of niet mag doen met de tablet en welke apps en websites beschikbaar zijn voor hun kroost.

De tablet beschikt over de Google Play Market waarin je apps kan downloaden. Maar natuurlijk kan je er ook gewoon muziek op beluisteren of videoclips op bekijken. Met de ingebouwde camera kan je ook zelf foto's gaan maken.

Adviesprijs K3 iTab – 119,95 euro

[imageid:874413;width:240;height:;align:left]

Natuurlijk vind jouw baby of peuter jouw smartphone razend interessant want jij zit er zelf de hele dag op te tokkelen. Deze Baby Smartphone van VTech past 100% bij de motoriek, interesse en het ontwikkelingsniveau van je kleintje. Bovendien kan hij tegen een stootje en is hij niet te zwaar of te groot.

Eén veeg met de kleine vingertjes over het touchscreen en de app's verschijnen in beeld. Met de 12 aanwezige app's kan je kleintje alles leren over dieren, cijfers, het weer, kleuren,… Maar natuurlijk blijft alles vooral heel vrolijk dankzij de verschillende melodietjes en gezonden liedjes.

De Baby Smartphone is geschikt voor kindjes van 12 tot 36 maanden en kost 17,95 euro

Partner Content