bamix-baby-box

Nieuw voor in de keuken: de Baby Bamix Box

Ons favoriete merk van keukentoestellen maakt deze dag weer wat vrolijker. Een echte powertool voor jonge ouders!

In de familie van redactrice Marie zijn Bamix staafmixers zoiets als een Chanel handtas of een dure horloges: je krijgt je exemplaar als je alleen gaat wonen, van je schoonmoeder of bij uitbreiding van het gezin. Een overgangsritueel als het ware. Onverwoestbaar en makkelijk af te spoelen m.a.w. de droom van elke keukenprinses die een hekel heeft aan afwassen.

Speciaal voor babyvoeding

Met de Baby Box produceert Bamix het uitgelezen cadeau voor jonge gezinnen. De box, voorzien van recepten, food container, statief, extra beker, multimesje én menger, voorziet niet enkel de kleinsten van de familie. Uiteraard kunnen alle ‘volwassen’ recepten er ook mee bereid worden. De richtprijs voor dit Zwitsers zakmes van de keuken komt op €189,00. Een prijskaartje om u tegen te zeggen, maar dankzij het duurzame ontwerp (je vervangt elk onderdeel met bijhorende wisselstukken) wél van ongeziene kwaliteit.

bamix baby box

Wel opgelet: hou het apparaat altijd buiten bereik van kinderhandjes. Gebruik je het apparaat niet? Trek dan voor de veiligheid de stekker uit. Voorzichtigheid is de moeder der wijsheid. 😉

Wedstrijd Baby bamix box

Naar aanleiding van de nieuwe babylijn kun je kans maken op zo’n exemplaar. Maak een foto van jouw kindje, van een origineel tafelmoment. Post de foto op Instagram of op de Facebookpagina (bamix Belgium) met de hashtag #bamixbabybox en maak kans op zo’n babybox.

Mis zeker niet:

Partner Content