Nivea Baby-producten uitgetest

Zappybaby testte een reeks Nivea Baby-producten uit. Het testpubliek? Een baby, twee peuters en een kleuter werden door hun respectievelijke mama’s verwend met schuim en crèmes. Wat blijkt? Elke mama vindt tussen de producten een echte favoriet.

Van mama Marion met een dochter van 2 en een zoontje van net geen 9 maanden krijgen we deze reacties. “De SOS Crème Nutri Sensitive vind ik nogal moeilijk uit te smeren. Over de Oil was ik eerst wat sceptisch. Zelf ben ik niet zo geneigd om olie te gebruiken en ook voor mijn kinderen ben ik er in het algemeen niet dol op. Maar de Oil overtuigde me toch… Het is een aangenaam product, dringt snel in en ruikt aangenaam.”

“Mijn favoriete product uit de reeks is de Lotion! De lotion ruikt heel goed en wordt snel door de huid opgenomen. En na gebruik had ik zelf geen vette handen. Ja, die Lotion zou ik wel kopen.”

Mama Hilde probeerde de Was Gel Nutri Sensitive uit op de gevoelige huidjes van dochter- (2) en zoonlief (5): “Dankzij het verdeelpompje is de wasgel makkelijk te doseren, hij ruikt zacht en wordt goed verdragen door beide kids. Van dit product ben ik echt overtuigd en ik geloof dat ik het ook effectief zou kopen.”
Over de Mild Shampoo is ze even enthousiast: “Voor de (weinige) fijne blonde haartjes van m’n dochtertje is dit een ideale shampoo. Hij prikt niet in de ogen, reinigt in alle zachtheid de haren en heeft toch een lekker geurtje.”

Partner Content