‘Nutrilon Goede Nacht’ pakt nachthonger aan

1 op 3 baby’s wordt ‘s nachts huilend wakker van de honger. Nutricia introduceert ‘Nutrilon Goede Nacht’. Deze opvolgmelk voor baby’s van 6 tot 18 maanden pakt nachthonger preventief aan.

Om nachthonger aan te pakken, grijpen ouders naar een resem van oplossingen: een supergrote portie melk voor het slapen gaan, een extra voeding, dikmakers voor de pap. Deze werken zeker wel, maar brengen te veel calorieën aan, wat niet zo gezond is voor kleintjes net voor het slapengaan.

Nutricia ontwikkelde ‘Nutrilon Goede Nacht’: een opvolgmelk met een samenstelling die een verzadigend gevoel geeft. Dit zonder extra calorieën aan te brengen. Deze melk wordt gegeven tijdens baby’s allerlaatste fles van de dag. Overdag krijgt hij, afhankelijk van zijn leeftijd, een standaard opvolgmelk of borstvoeding.

Het zetmeel in Nutrilon Goede Nacht geeft de baby een meer verzadigend gevoel.

Nutrilon Goede Nacht bevat:
– Immunofortis, een unieke mix van prebiotische vezels die de weerstand van je peuter op een natuurlijke manier versterkt
– Aardappelzetmeel, voor een verzadigend gevoel 
– Een verlaagd eiwitgehalte

1 doos Nutrilon Goede Nacht bevat 380 gram en is verkrijgbaar bij de apotheek en in de supermarkt. Richtprijs: 7,99 euro

Partner Content