Ondernemende mama’s

Op 24 oktober kon je in Leuven shoppen in De Winkelstraat. Vier ondernemende mama’s sloegen de handen in elkaar om de hipste webshops samen te brengen. In De Winkelstraat kon je voelen aan en proeven van de producten van de shops. En natuurlijk een babbeltje slaan met de mensen àchter deze winkels.

Ze schieten als paddestoelen uit de grond. Intussen barst het in Vlaanderen van de leuke webshops met kleding, speelgoed, kinderkamerdecoratie,… En dat is maar goed ook. Want heel wat jonge mama's en papa's zoeken leuke spulletjes die je niet zomaar in de gewone winkelstraat kan vinden.

De Winkelstraat bleek met de eerste editie al meteen een schot in de roos. De hele zondag was het er gezellig druk. Heel wat zwangere mama's in spe, maar ook jonge ouders met hun spruiten kwamen, zagen en kochten.

We vroegen enkele mama's wat ze ervan vonden. "Ik kende al een paar van de webshops. Toevallig vertelde een vriendin me over De Winkelstraat. Nadat ik eens op de website had gekeken, was ik snel overtuigd dat ik het hier zeker en vast eens wou komen bekijken."

"Ideetjes opdoen, daarvoor kom ik. En omdat ik de mensen achter de webshops ook wel eens wou zien."

"Het is leuk om de spulletjes eens in 'het echt' te zien. Voor deze beurs had ik ook al wel via het internet gekocht."

De organisatoren zijn zeker tevreden over hun initiatief. "Het is de unieke gelegenheid om eens met onze producten naar buiten te komen. De eerste editie is zeker geslaagd. Bovendien werd er ook vrij veel verkocht."

Heb je De Winkelstraat gemist? Niet getreurd. Binnenkort kan je in Gent naar Petit Bazaar, de vierde editie al.  

Bekijk de fotospecial met sfeerfoto's.

Partner Content