Ontdek de nieuwe collectie van Disney Baby

Goed nieuws voor de Disney-liefhebbers! Disney Baby lanceert een nieuwe collectie babyspullen met onder andere tetradoeken van Jungle Book en zwembandjes van Nemo en Dory. Wij zijn alvast fan!

Winnie De Poeh, Nemo, Dory, Mowlgi en Baloe zijn helemaal terug met deze ongelofelijk schattige babycollectie van Disney Baby.  Fleur de babykamer op met de mooiste kussens en dekentjes of verwen je baby met een superleuke fopspeen.

De nieuwe collectie van Disney Baby

Door de nieuwe textielcollectie met Winnie De Poeh van Anel zou je bijna wensen dat je zelf nog een baby was. Droog je baby na badtijd af met een schattige badcape en leg hem daarna in bedje met een zacht kussen en een heerlijk dekbed van Winnie De Poeh. Zoete dromen gegarandeerd!

 

Nemo en Dory maken van elke zwembadbezoek een feest met deze zwemcollectie van Tigex! Een zwemluier die uitwasbaar is, zwembandjes om je kleine schat veilig boven water te houden en een zwemring om aan het water te wennen maken van jouw kleine spruit een echte waterrat!

 

NUK zorgt voor een toffe collectie fopspenen zodat je baby zijn favoriete Disney-figuurtje altijd dicht bij zich heeft.

 

Tot slot mogen ook Mowgli en Baloe niet ontbreken in deze Disney-collectie. Aden & Anais brengt ze tot leven op heerlijk zachte (tetra)doeken die onmisbaar zijn voor een baby. In de reeks zitten ook leuke burpy bips. Die kan je over je schouder leggen zodat je outfit proper blijft als je baby een boertje laat.

 

 

 

Partner Content