Opening winkel vol kinderdromen

Melissa Vale werkte op haar 25ste in de advocatuur. Maar ze snapte dat kantoorwerk niks voor haar was. Haar droom was kindermode. Ze vond zichzelf te jong. Vijf later is ze er klaar voor en start ze een winkel in Antwerpen: Mel V.

Ze koos voor Antwerpen omdat het niet te ver van Nederland ligt. Ze vond dat er gebrek was aan iets nieuws. In haar winkel staan kinderen centraal. Het kind moet zich thuis voelen. Melissa Vale ‘plantte een boom’ met hutje. In die boom wonen Mel en Marcel. Met deze twee elfjes, is Melissa’s sprookje geboren! 

Kinderen kunnen er ook tekeningen van Mel en Marcel inkleuren. Op de website kan je binnenkort spelletjes spelen, de collecties bekijken en kleurplaten downloaden. Als je deze kleurplaat thuis inkleurt en meebrengt naar de winkel krijg je een cadeautje! Melissa Vale wil ook graag verhalen gaan schrijven rond de avonturen van Mel en Marcel om dan uit te brengen in boekjes. Kinderen zitten volgens haar veel te veel achter de computer en televisie.

De boom van Mel en Marcel is ontworpen door de kunstenaar die het decor van de Efteling ontwierp.  De kledij is van het hogere segment: Jottum, Il Gufo, Monnalisa… Kissy Kissy is opgestart door een Peruaanse vrouw die in New York woont. Ze wou haar land iets terug geven dus gebruikt katoen gemaakt in Peru. Dit verkocht onder andere bij Harrod’s geweldig goed. Voor de wintercollectie is er ook de kinderlijn van Dior.
 
Zaterdag 27 februari: openingsfeest!
 
Alle kids zijn van harte welkom voor styling en een fotoshoot op de catwalk door een professionele styliste. In de namiddag leest Vrouwtje Knufknuf voor van 12 tot 18u. Pret verzekerd!

Ga zeker eens een kijkje nemen op de website van Mel V.

Partner Content