Origineel speelgoed

Op Maanfabriekje.com kan je terecht voor bijzonder, kwalitatief en educatief speelgoed voor je kleine en iets grotere spruit. ‘t Maanfabriekje is het nieuwste project van de zusjes Crynen die ook de kinderwoonwinkel De kleine Zebra bedachten.

Er waren eens… drie zussen met kleine kinderen die zochten naar spulletjes voor hun hartendiefjes. Maar ze vonden niet wat ze vonden. Daarom besloten ze zelf een internetboetiek te beginnen. Sinds mei 2007 vind je op kleinezebra.com terecht voor hippe woonaccessoires en trendy lifestyle-spulletjes.

Maar plots… wilden ze ook speelgoed aanbieden, geen spulletjes die je bij elke grote speelgoedketen vindt, maar leuke speeltjes die nét dat tikkeltje meer hebben. Fietsjes, poppen, knutselspulletjes, gezelschapsspelletjes… je kan het zo gek nog niet bedenken of je vindt het in deze thuiswinkel. Educatief, verantwoord, veilig en gewoon leuk! Dat zijn de kernwoorden van de aangeboden collecties speelgoed.

Met ‘t Maanfabriekje bouwen de zussen Ann, Karin en Ilse een vervolg aan het succesverhaal van hun webavontuur De Kleine Zebra.

Partner Content