©Joolz & GettyImages

5x plaatsbesparende babyspullen

Door Celine Werner

Verwachten jullie een kindje of zijn jullie sinds kort trotse ouders van een kersverse spruit? Dan heb je vast gemerkt dat zo’n nieuwbakken mensje best wat spullen met zich meebrengt. Enkele plaatsbesparende babyproducten zijn dus meer dan welkom!

Geknipte oplossingen voor meer plaats

Heerlijk compact

Bij de Joolz Aer ligt de focus op compact design. Met dit product zet Joolz in op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit zonder in te boeten aan comfort. Zo kan de buggy eenvoudig met een hand ingeklapt worden, in slechts drie seconden (!), zelfs wanneer de wieg bevestigd is.

Eens ingevouwen heb je talloze opties: berg ‘m op in je kleine appartement of neem ‘m overal mee naartoe. Dit inklapsysteem is zo slim en snel, dat andere buggy’s het niet kunnen evenaren.

Joolz Aer cot from birth

€ 598,10 – Shop hier.

Wil je dit handige hebbeding ook graag in huis? Joolz geeft één Joolz Aer met wieg weg! Neem deel aan de wedstrijd hieronder, en wie weet kunnen jullie binnenkort gezellig kuieren met dit prachtige hebbeding.

Deze wedstrijd loopt van 29 maart 2021 tot en met 11 april 2021, 23.59 uur. Wees er dus snel bij! 

Op reis gaan met je baby was nog nooit zo makkelijk

Dit reiswiegje van Aeromoov zet je in een wip en een gauw op, en heb je op dezelfde tijd weer opgevouwen. Het bedje is extra licht — minder dan vijf kilogram om precies te zijn — en compact, zodat je het makkelijk kunt opbergen en het overal mee naartoe kan.

 

 Aeromoov Instant Travel Cot

€ 149,95 – Shop hier.

Plonzen in het water

Het opvouwbare Oxo Tot-badje kun je perfect gebruiken vanaf de geboorte dankzij de schuine, zachte zijde. Zo kan je kleintje comfortabel en veilig in bad. Na gebruik vouw je het eenvoudig op, en kun je het badje makkelijk ophangen aan de meegeleverde haak.

Mooi meegenomen: dit item gaat lekker lang mee, want ook als je kindje wat groter is, kan het in de diepe kant van het bad gaan zitten.

Oxo opvouwbaar badje

€ 69,90 – Shop hier.

Beschikbare ruimte optimaal benutten

Woon je wat kleiner? Zet dan deze Babymoov-luiertafel zéker op je wenslijst! Wanneer hij dicht is, neemt hij weinig tot geen plek in. Eens opengeklapt, ligt er een comfortabel matrasje waar je je kindje op legt. En er is ook een rekje om wat spulletjes in te bewaren.

Babymoov luiertafel

€ 119 – Shop hier.

Altijd een opgeruimd aanrecht

In dit Oxo Tot-flessendroogrek is er ruimte voor negen flessen én accessoires. Het droogrek is compact en neemt dus weinig ruimte in.

Oxo Tot flessendroogrek

€ 25,95 – Shop hier.

Baby in huis? Dit wil je lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content