Shedeal voor vaderdag : € 69 i.p.v. € 139 voor een slipcursus en damage control bij Traffic Control

De regen valt met bakken uit de hemel met spekgladde wegen tot gevolg. Wat doe jij als je auto dan aan het slippen gaat? De rem instampen en als een gek aan het stuur beginnen draaien? Je handen voor je ogen slaan en hopen dat je auto vanzelf stopt met tollen? Maak een verantwoord slippertje dankzij de slipcursus van Traffic Control en leer hoe je dit soort noodsituaties goed afhandelt! Ook als vaderdagscadeau is deze Shedeal een schot in de roos!

Dat het verkeer gevaarlijk kan zijn tijdens regenachtige dagen weten we allemaal, maar hoe we in dat soort noodsituaties moeten handelen is vaak de vraag. Wat moet je doen als de auto zijn grip verliest? Hoe kun je hierop anticiperen?  Dankzij de 2 uur durende Traffic Control-slipcursus rijd jij voortaan veilig en verantwoord de baan op! Het spreekt natuurlijk voor zich dat de bedreven instructeurs van Traffic Control te allen tijde de veiligheid bewaken terwijl jij over de slipbaan zwiert.

Naast de slipcursus, ga je ook nog eens 30 minuten in de ongevalsimulator. De naam zegt het al: hier wordt een een ongeluk op een veilige en leerzame manier nagebootst.  Zo leer je op de juiste manier reageren wanneer je auto dreigt te slippen!

Je kunt deze Shedeal op verschillende locaties gebruiken in zowel België (Kortijk, Antwerpen, Peer, Brussel en Charleroi) als Nederland (Gouda, Eindhoven, Venlo en Weert). De adressen vind je terug op de Traffic Control website. Koop snel je voucher, reserveer je sessie via www.trafficcontrol.nl/shedeals en trotseer sneeuw en regen als een volleerd chauffeur!

Deze activiteit gaat door op basis van een doorschuifsysteem, dit houdt in dat er meerdere deelnemers per auto zijn die om de beurt het stuur overnemen. Ook worden er verschillende auto’s ingezet.

 

Partner Content