Shedeals-actie van de week: Smart Baby Monitor

Als kersverse mama wil je je kleine oogappel geen moment uit het oog verliezen! Met de Smart Baby Monitor kan je op elk moment van de dag een blik werpen in de babykamer, en dat via je iPhone, iPad of iPod. Dankzij de beweegbare camera mis je geen enkel kreetje of zuchtje van je kleine lieveling, en ben je steeds gerust!

Of je nu aan het tuinieren bent, televisie kijkt of op de baan bent, met de Smart Baby Monitor kan je je baby waar en wanneer je wil in het oog houden. Geef de babyfoon een plekje in de babykamer en ontvang meteen de beelden op je iPhone, iPad, iPod, Mac of PC. En ook papa kan meegluren via zijn iPhone, want de beelden kunnen doorgestuurd worden naar maar liefst 8 verschillende toestellen!

  • Ongelimiteerd bereik door internetverbinding
  • Geluid- en bewegingsmelder met alarmfunctie
  • Automatisch overschakeling naar infrarood nachtvisie-modus
  • Groot gezichtsveld door de bewegende camera
  • Snapshot functie voor het maken van foto's

Wat houdt deze Shedeals-aanbieding in?

Je betaalt slechts € 79,90 in plaats van € 129,90 voor de Smart Baby Monitor. De verzendkosten zijn inbegrepen in de Shedealsprijs. Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 10 dagen na afloop van de deal naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals. Je hoeft de voucher dus niet meer zelf in te wisselen.

Surf naar Shedeals.be om te genieten van deze actie!

Partner Content