Shelter Cotton om baby in alle zachtheid te dragen

De Shelter Cotton is het nieuwe broertje in de Lodger familie. De Shelter kan je in een handomdraai omtoveren van een comfortabele inwikkeldeken voor in een groep 0+ autostoel tot een babydrager.

In de Shelter draag je je baby in de foetale houding. Dit is in de eerste drie tot vier maanden na de geboorte de beste manier om je baby bij je te dragen. De stropkoordjes op de rug maken de Shelter aanpasbaar voor de allerkleinste baby.

De Shelter Cotton, gemaakt uit 100% katoen, is er in 6 trendy designs: sportief en stoer. De buitenkant is fijn gemêleerd in jersey. De binnenkant is in een garengekleurde streep gebreid en daarna opgeruwd, waardoor het oppervlak heerlijk zacht aanvoelt.

De kleuren luisteren naar de stoere namen Ground, Stone, Rebel, Denim, Black en White en zullen trendy mama’s en papa’s zeker aanspreken.

De Shelter Cotton borduurt verder op het grote succes van de Shelter Fleece. Het leuke van de Shelter zit ‘m in het feit dat je de Shelter in een handomdraai omtovert van een comfortabele inwikkeldeken voor in een groep 0+ autostoel tot een babydrager. Deze combinatie is uniek. De Shelter Fleece werd om deze reden in 2007 nog onderscheiden met de Baby Innovation Award.

richtprijs: 65,90 euro

Meer info op www.oogappel.be

Partner Content