Shoppen geblazen!

Hou jij van shoppen? Dan zullen deze vier shoppingbeurzen zeker je hartje sneller doen slaan! Enjoy!

 

 

 

 

 

Cirkeltje en friends

Steek jouw kinderen van top tot teen in het nieuw! Op deze beurs vind je drie webshops die voor jou hun spulletjes uitstallen. Samen zorgen ze voor een 20-tal leuke merken zoals Eternal Creation, Snoozy, Björn Borg…

  • Cirkeltje: Trendy en kleurrijke kleding voor meisjes van 0 tot 8 jaar
  • Krokodiel: Hippe kleding voor jongens van 0 tot 10 jaar
  • Ukkiesundies: Fleurig ondergoed voor meisjes en jongens van 0 tot 10 jaar

Waar en wanneer? 

Zaterdag 23 maart van 11.30 – 17.30 uur in zaal Amigo in de Heurnestraat 235 te Oudenaarde. De inkom is gratis. Leuk om weten: er is ook bancontact aanwezig.


De Vitrine

Zin in wat meer? Op deze beurs vind je maar liefst 75 eigentijdse Belgische en Nederlandse winkels, webwinkels en ontwerpers. Het aanbod is dan ook zeer uitgebreid. Dit varieert van verlichting en decoratie artikelen tot kledij en juwelen.

Elke standhouder wordt geselecteerd op basis van originaliteit en diversiteit. Enkele merken die je er terugvindt: Lola Life Lines, Bluette, Design Fabrix…

Wat overweldigend? Rust uit in de gezellige bar met een hapje en drankje terwijl je kinderen omgetoverd worden in de grimehoek. Op zondag kunnen kinderen tussen 5 en 12 jaar een eigen kunstwerkje maken in het Kinderatelier Octopus terwijl jij shopt. Jongere kindjes? Die leven zich uit met het speelgoed dat zich aan de bar bevindt. 

Waar en Wanneer?

Dit hippe pop-up winkelcentrum is geopend zaterdag 23 maart van 17 tot 21 uur en zondag 24 maart van 10 tot 18 uur. Het gaat door op een unieke locatie: La Brugeoise. Je vindt dit pand in de Vaartdijkstraat 5 te Brugge. Kijk voor meer info op www.devitrine.com. Inkom is gratis en ook hier isbancontact aanwezig.

De Bonte Fabriek

Mag het nog wat meer zijn? 108 standen misschien? De standhouders zijn winkels en webwinkels vanuit heel België. Dit zorgt voor een gevarieerd assortiment van hippe kleding, design, stoffen… En dat allemaal voor jong en oud!

Deze beurs is er voor iedereen die houdt van kleur, prints en originele spullen. Even op adem komen? Dat kan in de koffie- of cavabar met een lekker hapje of heerlijke cupcake erbij.

Waar en wanneer?

Zondag 14 april kan je van 10 tot 18 uur terecht in 't Bau-huis in Sint-Niklaas. Inkom kost wel 1 euro. Meer info op www.debontefabriek.be

Petit Bazaar

De hipste kinderwebwinkels onder één dak? Die vind je op deze beurs. In de aanbieding: leuke kinderspulletjes die net iets'anders' zijn. Zo vind je hier bijvoorbeeld trendy kinderkledij, kinderdecoratie of doopsuiker.

Bewonder het uitgebreide aanbod in het echt en leer de mensen achter de webwinkels kennen.

Er is ook natuurlijk ook gedacht aan de kindjes zelf. Zo is er een speelhoek met babysit en kinderanimatie voorzien.

Waar en wanneer?

Kom zaterdag 11 mei van 15 tot 20 uur en zondag 12 mei van 10 tot 18 uur naar het ICC Ghent. Dit vind je op het adres: Citadelpark 1 te Gent. Inkom is gratis en er is bancontact aanwezig. Meer info vind je op www.petitbazaar.be

Partner Content