Shoppen in stijl

Met meer dan 95 boetieks die 150 merken in de rekken liggen hebben, loont het outletdorp Maasmechelen Village de moeite. Op een doordeweekse dag gingen we op pad. Wat vindt een mama er voor zichzelf en uiteraard voor haar kids?

De trip begint met op de shuttle service die Maasmechelen Village nog tot 5 september inlegt tijdens het weekend. Je vertrekt vanuit hartje Brussel. Op de bus krijg je een heerlijk glaasje champagne aangeboden. Je kijkt in alle rust een filmpje of bladert door een van de vele modemagazines. Kwestie van voorbereid aan de start te komen.

In alle rust kan je shoppen in Maasmechelen Village. De outletshops garanderen kortingen van 30 tot 70%. Tijdens de komende soldenperiode kan je nog van extra kortingen genieten. En dan loont het echt wel de moeite. Je spaart heel wat geld uit als je slim shopt. Vooral basics en tijdloze kleding kan je inslaan in de outlets. Mer du Nord, Pepe Jeans, Bellerose, Diesel, Essentiel, G-Star, Gaastra, Marc O'Polo, Petit Bateau…

Maar ook voor 'foliekes' vind je er meer dan inspiratie genoeg. Een Marlies Dekkers, een jurk van Chine, Furla spulletjes, Villeroy & Boch voor je tafel,… De keuze is enorm.

Tussen al het shoppen door kan je genieten van de terrasjes en cafétjes. Voor de kinderen zijn er plekjes om te spelen. Probeer ze maar 'ns weg te krijgen uit die grote speeltuin!

Alle informatie over de shuttle service en Maasmechelen Village outlet shopping vind je op de website.

Wat leverde al het shoppen op? Check de fotospecial!

Partner Content