Shopping: Little Hedonist, een nieuw Nederlands designerlabel

Little Hedonist is een nieuw Nederlands label dat zowel kleding, interieur artikelen als accessoires aanbiedt. En dat doen ze alles onder het motto ‘Fits to make life an adventure’.

Little Hedonist

Mooie dingen die comfortabel zijn én in je interieur passen, dat is de gedachte waarmee Little Hedonist aan haar collectie begon. Het resultaat? Eenvoudige ontwerpen zonder moeilijke sluitingen, die het leven van je kleintje makkelijker, avontuurlijker, mooier, uitdagender en fijner maken. Bovendien kan je de mouwen en broekspijpen eenvoudig oprollen, zodat de kleding wel enkele maanden kan meegaan. En dat alles zonder de vrijheid te vergeten. Vrijheid in bewegingsruimte, vrijheid in het ontdekken van de wereld, vrijheid zoals je je het maar voorstellen kan. Bovendien bestaat de collectie voor 100% uit natuurlijke materialen, van biologisch wolkatoen tot bamboe. Zacht, duurzaam en van goede kwaliteit, daar staat Little Hedonist voor.

De kleding van Little Hedonist kan je verkrijgen in de webshop. De Lullaby Crib is ook verkrijgbaar bij Play in Antwerpen.

www.littlehedonist.nl

Partner Content