5x cadeautjes die je kind in beweging houden

Door -
sinterklaascadeautjes beweging
GettyImages
Bewegen is goed voor de gezondheid én de ontwikkeling van je kind(eren). Met deze leuke geschenkjes van de Sint haal je ze zonder tegenspraak uit die luie zetel.

Bewegen, bewegen, bewegen: vijf sinterklaascadeautjes

Evenwichtsoefeningen

Het Stapelstein-balanceerbord is ideaal voor actieve evenwichtsoefeningen en dynamisch zitten. ‘Stapelsteinen’ zijn multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van elk kind. Een opstapje, een stoeltje, een schommel … de mogelijkheden van deze speeltjes zijn eindeloos.

sinterklaascadeautjes beweging

€ 37,95 – Shop hier.

Klimmen maar!

De sporten van dit klimrek zijn dik, wat aangenamer is voor kleine voetjes en bovendien voor een stevigere grip zorgt. Je kunt het rek combineren met andere elementen — zoals een glijbaan bijvoorbeeld — van Sawdust & Rainbows. Zo creëer je in geen tijd je eigen indoor-speeltuin.

Dit speelgoed stimuleert de grove motoriek van je kind en geeft hem de mogelijkheid zich ook binnenshuis fysiek uit te leven en zijn grenzen te verleggen. 

sinterklaascadeautjes beweging

€ 149 – Shop hier.

Die eerste spannende stapjes

Deze loopwagen is perfect om baby’s te ondersteunen bij het leren zetten van hun eerste stapjes. De houder voor de handjes kan in twee posities worden geplaatst: een positie voor kinderen die al stabieler wandelen en een positie voor kleintjes die net stappen. De rem van de wielen kun je eveneens aanpassen door de schroeven in de wieltjes losser of vaster te draaien. 

Mooi pluspunt: ze kunnen hun karretje volladen met speelgoed! 

sinterklaascadeautjes beweging

€ 57,95 – Shop hier.

Nostalgie alom

Was jij vroeger ook zo gek op touwtjespringen? Wel, dan is er op dat gebied nog steeds niets veranderd. Want ook jouw kleintje zal dol zijn op zoveel nostalgie.

PS De handvaten zijn gemaakt van duurzaam hout, en het touw zit in een zakje, gemaakt van biologisch katoen.

sinterklaascadeautjes beweging

€ 14,95 – Shop hier.

Steppen of trappen?

Door de vormgeving kan je kind het fietsje eenvoudig als loopauto gebruiken zonder dat de pedalen of achterwielen in de weg zitten. Klap de trappers uit wanneer je zoon of dochter toe is aan de volgende fase.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

©Youtube

€ 89,95 – Shop hier.

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here