Voor zonnige dagen: dé leukste items om buiten te spelen

Door -
buitenspelen
Getty Images
Zodra het zonnetje lonkt, begint het bij jong en oud te kriebelen om de deur uit te gaan. Deze zes items voor buiten zijn alvast ideaal voor een hele dag speelplezier!

6x pret in de buitenlucht

What’s cooking?

Met een buitenkeuken kunnen kinderen heerlijk kokkerellen met al het lekkers uit de natuur. “Voor mij graag een hoopje takken op een bedje van zand.”

Wat dacht je van dit fijne exemplaar van EXIT Toys? De keuken is van alle standaardgemakken voorzien: een fornuis met draaiknoppen, wasbak mét kraan — waaraan je de tuinslang kunt aansluiten — en opbergruimte. En met de meegeleverde pannen, keukengerei en etenswaren komt de EXIT Yummy buitenkeuken helemaal tot leven! Ook verkrijgbaar in andere varianten.

Heb je zelf nog wat oude potten in huis? Dan kun je die er uiteraard ook aan toevoegen. Zoals Otisje hier, de zoon van redactrice Celine, die maar geen genoeg krijgt van dit nieuwe speeltje!

buitenspelen

€ 149 – Shop hier.

Schuiven en kastelen bouwen

Deze eenvoudige glijbaan zorgt ervoor dat je kleintje keer op keer omhoog en omlaag klimt. Mooi meegenomen: hij is héél makkelijk op te bergen

Als kers op de taart: de Turtle SandboxGeweldig buitenspeelgoed om het creatieve en sociale spel te stimuleren.

buitenspeelgoed
Links: First Slide, voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Rechts: de Turtle Sandbox, voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

First slide: € 43,20 – Shop hier.
Turtle sandbox: € 59,99 (nu met korting) – Shop hier.

Spetter spieter spater

In de lente en zomer mag een zwembadje uiteraard niet ontbreken. Dit leuke item van Liewood is ideaal om kindlief te laten afkoelen en spelen op warme dagen!

buitenspeelgoed

€ 40 – Shop hier.

Op schattenjacht

Vind snuisterijen, natuurlijke materialen en zintuiglijke objecten om te verzamelen in de prachtige, stapelbare en immens populaire Treasure Tubes.

buitenspeelgoed

€ 49,99 – Shop hier.

Heerlijk multifunctioneel

De Cuppi van Quut is hét leukste speeltje om mee te nemen naar het strand, in bad, zwembad of voor in de zandbak: een schepje, zeef, en balspelletje in één!

buitenspeelgoed

€ 9,95 – Shop hier.

Opgepast, snelheidsduiveltje op de baan! 

Laat je kindje zijn/haar eerste stappen zetten op deze Scoot and Ride door het als een loopfietsje te gebruiken. Wanneer je telg groter wordt, kan je kindje het omvormen tot een leuke step.

buitenspeelgoed

€ 99,99 – Shop hier.

Nóg meer speel-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here