©Dappermaentje & Mushie

Shopping: dé leukste speenkoorden en speendoekjes

Door Celine Werner

Kan je kleintje écht niet zonder z’n tutje, en vloeien er traantjes wanneer het plots verdwijnt? Met behulp van een speenkoord of speendoek, heb je het ding in een wip en een gauw weer gevonden.

3x knuffeldoekjes

Dankzij het doekje zul je je speentje een pak sneller terugvinden wanneer je hem verliest. Bovendien vinden baby’s en peuters het ook ontzettend leuk om mee te knuffelen en mee in slaap te vallen.

Ik hou van jou tot de maen en terug

Mama Annelijn maakt deze hippe speendoekjes van Dappermaentje in de vorm van een maan met de hand! De doekjes  geven jouw kindje een warm en een geborgen gevoel en ze zijn bovendien ook ontzettend mooi! 

speendoek

€ 24,50 – Shop hier.

Sober en kwalitatief

Hoewel de zachte producten van Les Rêves d’Anaïs elke baby gemakkelijk in slaap kunnen sussen, zijn ze ook ontworpen om duurzaam genoeg te zijn om de ontberingen van een kinderleven te weerstaan.

speendoek

€ 11,95 – Shop hier.

Op-en-top Belgisch

Het Belgische merk Timboo maakt babyspullen in duurzaam bamboe. Bamboetextiel is erg zacht, tot 60% meer absorberend dan katoen, biologisch afbreekbaar en van nature antibacterieel. 

speendoek

€ 11,90 – Shop hier.

3x speenkoorden

Een speenkoord is niet alleen superhandig als je wilt voorkomen dat een speen zoek raakt, maar zo vermijd je ook dat hij vuil wordt, aangezien hij zo niet op de grond kan vallen.

Mooie kleurtjes

Deze mooie exemplaren van Mushie zijn handgemaakt! De kralen zijn gemaakt van premium 100% veilige silicone, zijn geurloos en vrij van BPA of andere gevaarlijke stoffen. Je kleintje mag deze ketting dan ook zonder probleem in zijn mond steken.

speenkoord

€ 14,95 – Shop hier.

Say my name

Een gepersonaliseerde speenkoord is leuk als kraamcadeau of om te geven op een babyshower! 

speenkoord

€ 18,95 – Shop hier.

Mooi en origineel

Cocoomade is een splinternieuw merk dat pas opgestart is door een creatieve, jonge mama uit Leopoldsburg! Ze maakt alles volledig met de hand en met heel veel liefde! Geef toe: deze koordjes in macramé zien er toch geweldig uit? 

speenkoord

€ 14,95 – Shop hier.

Zéker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content