5x de meest stijlvolle babyzwembaden

Door -
stijlvolle babyzwembaden
©GettyImages
Ah, die heerlijke Belgische zomers! Tegenwoordig genieten we meer en meer van zuiderse temperaturen en is een beetje afkoeling geen overbodige luxe, ook niet voor onze kindjes. Een kinderzwembadje in de tuin of op het terras zorgt voor verfrissing en plezier!

Een babyzwembad in de tuin

Er bestaan verschillende soorten baby- en kinderzwembaden. Voor de allerkleinsten is een klein bodempje water vaak al voldoende voor speelpret. Een opblaasbadje is in dit geval perfect. In deze categorie vallen de prijzen nogal mee. Kies dus voor een kwalitatief badje waar je ook volgende jaar nog plezier van hebt als het budget het toelaat. Zo’n opblaasbadje is namelijk lekgevoelig. Een steentje op de grond of een splinter in je houten terras kunnen een serieuze pretbederver zijn met ontroostbare kinderen tot gevolg.

Hou dus ook rekening met waar je het badje zet. Het gras in de tuin is ideaal, maar ook op het terras kun je een zwembadje plaatsen, mits je speciale ondertegels onder het bad plaatst.

Ook wat de looks van zo’n zwembadje betreft is er heel wat keuze. Terwijl de badjes vroeger enkel in felle kleuren beschikbaar waren, vind je tegenwoordig heel wat stijlvolle varianten. Dit zijn onze favorieten!

Stijlvolle babyzwembaden

1Liewood Savannah Pool | Rainbow Love Sandy

stijlvolle babyzwembaden
€ 52,00. Hier verkrijgbaar.

2Konges Slojd zwembad Small Cherry Blush

stijlvolle babyzwembaden
€ 40,50. Hier verkrijgbaar.

3Garbo and Friends Zwembad Clover Green

stijlvolle babyzwembaden
€ 50,00. Hier verkrijgbaar.

4Filibabba – Zwembad – Pistachie

stijlvolle babyzwembaden
€ 39,99. Hier verkrijgbaar.

5Swim Essentials Roze zebra 150 cm

stijlvolle babyzwembaden
€ 29,95. Hier verkrijgbaar.

Nog meer buitenspeelplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here