SuperGreen Me. Alle dagen eco!

De zusjes Berckmans, Valérie, ontwerpster en Alexia, psychologe, openen in de Dansaertbuurt  SuperGreen Me!, een eerste eco-concept store. Je vindt er speelgoed, babykleding, verzorgingsproducten,…

SuperGreen Me! is een nieuw en totaal ecologisch concept. De dames brengen het met humor, motivatie en pretentieloos. Ze staan klaar om iedereen te helpen gezonder en ecologischer te leven, met behoud van stijl en comfort natuurlijk. 

Zowel voor mama als baby vind je er een uitgebreide selectie artikelen met respect voor zowel milieu als gezondheid: cosmetica en verzorgingsartikelen, een kinderkledinglijn, eco-kleren voor volwassenen, babyverzorging, lingerie, accessoires, huislinnen en onderhoudsproducten, speelgoed enz?

De keuze van het aanbod gebeurt bij SuperGreen Me! op basis van twee belangrijke criteria: de laagst mogelijke ecologische voetafdruk èn respect voor de gezondheid.

Uit respect voor ieders gezondheid dragen zowel de cosmetica- en verzorgingsproducten als de kledij en het linnen een erkend biolabel (Cosmébio, Ecocert e.a.). Dit garandeert de afwezigheid van toxische en chemische bestanddelen.

SuperGreen Me! 
10, Rue Van Arteveldestraat
1000 Brussels

Partner Content