Trendy baby

Alle hippe mama’s willen dat ook baby oogverblindend voor de dag komt. Wat dacht je van een namaak bonten vestje van Baby Version Rock?

Het vestje kost € 62,50. 'n Leuk detail is het leren riempje. Van mieniemie.nl
 
Zalig slapen
Wit beddengoed voor kleuters? Da's zoeken naar een speld in de hooiberg… beddengoed voor kinderen is nu eenmaal bijna altijd felgekleurd. De webshop Heelwit.nl lanceerde onlangs haar nieuwste product: dekbedovertrekken voor de allerkleinsten, in spierwit. Mooi! Zoals dit kleuterdekbed (€ 55,-), dat bestrooid lijkt te zijn met witte linnen lelies.
Niet vergeten!
Heb je ook zo’n druk leven? Tandarts, etentje met vriendinnen, doktersafspraak… Voor je het weet vergeet je de helft van je afspraken! Zo’n mooi blikje op je bureau, vol met memoblaadjes, is dan ideaal. Je vergeet niets meer! € 16,95 bij Psikhouvanjou.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met dank aan Flavourites . Flavourites – de leukste webshops is een verzameling van de allerleukste webshops . Ideaal als je een druk leven leidt, met een sociaal leven, carrière en kids.

Al je kleding, cadeautjes , hebbedingen voor de kids en leuke spullen voor in huis shop je voortaan relaxed vanuit huis.

Bezoek ook het online magazine FlavourZine.nl. Elke maand nieuw!

 

Partner Content