© Shutterstock

Wauw: wat vind jij van deze trendy babykamers?

Natuurlijk willen jullie een prachtige kamer voor jullie baby’tje. Of je nu houdt van basic of met veel toeters en bellen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Om jullie te inspireren zijn hier enkele catchy interieurs voor de babykamer die wij nú willen stelen!

1

Dit houten bedje is simpel, maar tegelijk ook zó mooi. Er is niet veel extra decoratie meer nodig, want dit bedje is al een eyecatcher.

eyecatcher
2

Less is more: een simpel wit wiegje, effen muren en een muursticker of tekening zorgen voor een stijlvol effect.

Less is more: een simpel wit wiegje, effen muren en een muursticker of tekening zorgen voor een stijlvol effect. © Pinterest (Ellaseal.com)
3

Deze kamer is schattig door de speelse elementen. Er zijn veel details toegevoegd in de vorm van knuffeltjes, diertjes, lampjes of een toekomstige speelmat.

4

Al een beetje gewaagder: een doorschijnend bedje.

5

Deze prinsessenkamer wilden we vroeger stiekem allemaal. Zo lang het maar goud en roze is.

6

Stoer én praktisch, dit kasteel. Het is tegelijkertijd een bed en kleerkast.

7

Wauw: dit doet denken aan Amerikaanse huizen in je favoriete romcom, maar dan in het klein. Als baby slaapt je kind boven, later kan hij/zij naar beneden verhuizen.

8

Voor wie een stijlvol, maar warm interieur wil. Voeg een kleurrijk tapijt en wat planten toe, en je basic kinderbedje oogt niet zo kaal meer.

basic
9

Voor wie het zo simpel mogelijk wil: hout en witte muren doen het altijd goed.

10

Wiegjes als deze zijn niet niet enkel een bed, maar ook een echt pareltje voor je interieur. Veel andere elementen zijn niet meer nodig.

Lees meer:

Partner Content