Tv voor mama

Deed Grey’s Anatomy je vorige week ook op het puntje van je stoel zitten? Overleeft McDreamy de schietpartij? Kan Meredith hem nog vertellen dat er een McBaby op komst is?

Veel vragen, waar een antwoord op wordt gegeven in de bloedstollende seizoensfinale van Grey's Anatomy.

Onmiddellijk na Grey’s Anatomy brengt VIJFtv het derde en nieuwe seizoen van Private Practice. Romantiek en tragiek gegarandeerd. In het nieuwe derde seizoen wordt de band tussen de dokters van Oceanside Wellness als nooit tevoren getest.

De relaties tussen de dokters, vrienden en nieuwe geliefden worden door één verschrikkelijke gebeurtenis door elkaar geschud. Aan het einde van het vorige seizoen zagen we hoe een hoogzwangere Violet thuis wordt aangevallen door een doorgedraaide patiënte die vindt dat het kind haar toebehoort.

Katie Kent drogeert Violet en probeert eigenhandig een keizersnede uit te voeren. Komt de redding op tijd of slaagt Katie erin er met de baby vandoor te gaan en Violet voor dood achter te laten? Eén ding is zeker: deze gruwelijke aanval laat bij elke dokter van het Oceanside Wellness zijn sporen na…

Private Practice , Seizoen 3 – Vanaf 14 oktober om 21u40 op VIJFtv
Grey's Anatomy om 20u50 op VVIJFtv.

Omdat het oog ook wel 'ns wat wil, kunnen we je deze fotospecial met het leukste snoetje uit Grey's Anatomy niet onthouden. Kijken mag… toch?

Partner Content