Vakantietip in hartje Frankrijk

Les Voisins is een kleinschalige camping met 1 gîte, enkele comfortabel ingerichte tenten en plek om je eigen tent op te zetten. Maar het leukst van al: er is enorm veel gras en groen voor de kids om zich te vermaken.

Het Nederlandse koppel Henri en Marjan zette Les Voisins zo’n drie jaar geleden op. Je kan er heerlijk vakantie vieren met je kids. Ze vinden er (veelal Nederlandse) vriendjes om mee te spelen en kunnen volop genieten van de buitenlucht.

Naast een (omheind) zwembad, trampoline, schommels en een voetbaldoeltje kan je bijtanken midden in het groen van de landelijke Auvergne. Als je wil, kan je ‘s avonds aanschuiven aan de table d’hôtes (lekker!). Ook overdag is het heerlijk toeven op het terrasje met een glaasje wijn of een ijsje voor de kinderen.

In de buurt kan je heel wat uitstapjes maken naar kastelen, rustige plattelandsdorpjes, dierenpark Le Pal,… Ook Vichy is vlakbij. Je kan er genieten van de vergane thermen-glorie of gewoon shoppen natuurlijk.

Zappybaby probeerde Les Voisins voor je uit en onze kids van 2 en 5 waren laaiend enthousiast. En mama en papa ook!

Oproep: ging jij ook op vakantie en was de plek erg kindvriendelijk? Een appartementje aan de Belgische kust, een fijne gîte in de Provence, een savannetent in Italië of een kidsproof hotel op een exotische bestemming? Laat het ons weten!

Post het adresje in een reactie op dit artikel! Vermeld de website van de bestemming, welke leeftijd de kinderen hadden toen je het adres bezocht en wat je er zo leuk aan vond. Zo kunnen andere Zappybaby-surfers meegenieten van jullie vakantie-ideetjes! De 3 leukste inzendingen krijgen een verrassing toegestuurd!

Partner Content