Veilige en leuke momenten aan tafel met de BabyBjörn kinderstoel

Etenstijd is een van de belangrijkste momenten in je gezin. Zeker met de feestdagen in het verschiet is het belangrijk om je kindje te betrekken bij de gezelligheid aan tafel. Maar dat verloopt niet altijd van een leien dakje…

Gezellige eindejaarsfeesten?

Voor kinderen, hoe klein ook, zijn de eindejaarsfeesten spannend, druk en een tikkeltje stresserend. De fonkelende kerstboom, blinkende cadeautjes, tantes, nonkels, oma’s en opa’s die allemaal met je kindje in de weer zijn. Je zou als peuter wel van slag raken tussen al die drukte.

De mooi gedekte tafel vol glinsterende kaarsjes en kleurrijke servetjes kunnen ervoor zorgen dat je kleintje geen zin heeft om braafjes aan tafel te gaan… Een handige, comfortabele, veilige kinderstoel – die je bovendien kan inklappen en handig meeneemt als je op bezoek gaat bij familie – vergemakkelijken je leven als jonge ouder al een pak!

De handige kinderstoel van BabyBjörn

Na acht jaar ontwikkeling brengt het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn een veilige en makkelijk te onderhouden kinderstoel op de markt. Mét een uniek design.

babybjorn kinderstoelOm veilig en rustig aan tafel te kunnen zitten – zonder dat je kind voortdurend probeert recht te staan om uit de stoel te klimmen – heeft BabyBjörn voor de kinderstoel een innovatieve veiligheidsoplossing bedacht. Het uitklapbare tafeltje is ook een veiligheidsslot waardoor een harnasje onnodig is. Het tafeltje sluit nauw aan bij het lichaam van je kindje. De kleintjes zitten comfortabel en veilig in de BabyBjörn kinderstoel.

Om morsen tot het minimum te beperken heeft de BabyBjörn kinderstoel geen verborgen hoekjes en kantjes. Je kan de stoel makkelijk schoonmaken. Het dienblad kan je verwijderen en in de vaatwasser stoppen.

Als ouder kan je je kind makkelijk in de stoel plaatsen en er weer uit tillen. Je kind hef je handig uit de stoel langs de zijkant.

Bovendien vouw je de kinderstoel makkelijk op– tot een breedte van 26 cm – en kan je de poten verwijderen. De stoel berg je dus handig op en je neemt hem zo mee naar oma en opa of op reis! Meer info vind je op de website van BabyBjörn.

Partner Content