Verjaardagsthema’s voor jongens

Viert jouw kleine jongen binnenkort zijn verjaardag? Deze drie thema’s zorgen ervoor dat jij het leukste feestje ooit in elkaar knutselt!

Brandweer

Maak alvast een uitnodiging in ware brandweer-stijl. Zorg voor vlammetjes, een brandweerhelm,… op de invitatie en iedereen weet meteen waarover het gaat. Verder kan je ook op zoek gaan naar kartonnen bordjes en bekertjes met daarop een brandweerwagen. En koop voor alle genodigden een speelgoedbrandweerhelm.

Qua decoratie kan je rode en witte ballonnen aankopen. Of zorg voor papieren vlammen overal in huis.

Zorg ook voor aangepast lekkers (bv. een cake in de vorm van een brandweerwagen, rode en gele M&M’s,…) en leuke spelletjes.

Inspiratie nodig? Check deze blog!

Auto’s

Heb jij een echte autoliefhebber in huis? Zo een jongen die de hele dag in de weer is met zijn autootjes en zelf garages bouwt uit LEGO-blokken of kartonnen dozen? Dan is een feestje in garage-stijl helemaal zijn ding.

Maak een gepersonaliseerde uitnodiging waarin auto’s de hoofdrol spelen. Zorg voor leuke kleurplaten van Cars of andere autootjes en voorzien een aantal voorleesboeken in dit thema.

Online vind je ook heel wat decoratie (ballonnen, vlaggetjes,…) terug die helemaal passen in dit thema.

Meer inspiratie nodig? Check deze blog!

Superhelden

Superman, Spiderman, Batman…iedere jongen heeft zijn eigen held. Hoog tijd dus om een echt superhelden-feest op poten te zetten.

Bestel bij de bakker een taart die versierd is met het logo van de favoriete superheld van jouw zoontje. Zorg ook voor vlaggetjes, uitnodigingen en ballonnen met dit logo op.

Verder kan je ook heel wat spelletjes uitdokteren die superkrachten van de kids vereisen. Voorzie ook een aantal verkleedkostuums voor de aanwezige kindjes. Wil je meer inspiratie? Check dan de blog van deze mama!

 Lees ook:

Partner Content