@ Facebook - Sarah Rudd

Volgens Britse mama is dit dé wondercrème voor eczeem

Cash, het zoontje van Sarah Rudd, kampt al sinds zijn geboorte met extreme eczeem. Ze probeerde al verschillende zalfjes maar niets hielp. Ten einde raad riep ze online hulp in én ze vond de wondercrème.

Al sinds zijn geboorte heeft zoontje Cash last van extreme eczeem. Het jongetje had al vier maanden amper geslapen omdat hij zichzelf bleef krabben. De Britse mama probeerde verschillende crèmes op doktersvoorschrift, maar niets hielp.  

Sarah was zo ten einde raad dat ze online mensen om tips vroeg tegen de eczeem.  Toen iemand de ‘Dream Cream’ van Lush aanraadde, besloot ze deze meteen een kans te geven. Het bijna ondenkbare gebeurde: binnen een week was Cash helemaal van zijn eczeem verlost.

(Lees verder onder de foto)

https://www.facebook.com/sarah.rudd.581/posts/1848836475150441

Weg eczeem

“Niets dat we voorgeschreven kregen, werkte. Zelfs hydrocortison zalf deed niets. Wat we ook probeerden: niets maakte een verschil. Dit heeft zijn huid getransformeerd: hij is nu helemaal eczeem-vrij. Voor iedereen die hier ook mee worstelt: dit heeft de klus voor ons geklaard”, schrijft Sarah op Facebook.

Kamille-olie

De Dream Cream van Lush is niet specifiek voor baby’s gemaakt, toch verbaast het goede resultaat een woordvoerder van het bedrijf niet. “De crème bevat kamille-olie, wat ook wel bekend staat als ‘de olie voor alles’. Het kalmeert irritatie en roodheid van de huid en bevat daarnaast een hoge concentratie azuleen. Dat is een natuurlijk component dat de huid verzacht, wat het perfect maakt voor mensen met een gevoelige huid.

Dankzij Sarahs lovende verhaal is de verkoop van de Dream Cream exponentieel gestegen. Veel eczeem-patiënten laten jubelende reviews achter over het product. Wel is het altijd verstandig voor je het product op een baby gebruikt een dermatoloog te raadplegen.

Bron: Libelle.nl

Lees ook:

Partner Content