Voor luxepaardjes

Babies Deluxe is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in luxe-baby-artikelen. Zij fabriceren bekledingen en accessoires voor kinderwagens.

Het bedrijf is opgericht door Fabienne Timmerman, een modeontwerpster van opleiding. Met de handgemaakte producten van Babies Deluxe tover je een standaard kinderwagen in een handomdraai om in een totaal nieuwe unieke kinderwagen.

Op basis van een aantal klassieke, tijdloze stoffen werden 4 collecties gemaakt bestaande uit zonnekappen, zetelbekledingen, wiegdekjes, verzorgingtassen, dekbedovertrekken, verzorgingsmatjes, … Ze passen op verschillende merken zoals Bugaboo, Stokke en Maxi-Cosi.

Babies Deluxe lanceerde onlangs de 'Gold Line', een exclusieve collectie. In het gamma vind je een Zonnekap, Wiegdekje, Zetelbekleding en draagbeugel. Alles volledig met de hand gemaakt in 100% kwaliteitsleder voor de Bugaboo Cameleon.

Zoals met alle producten van Babies Deluxe, zijn ze handgemaakt en beschikbaar in verschillende kleuren, 7 leder kleuren. Daarbovenop werd ook nog een autozetel overtrek gemaakt in 100% leder die geschikt is voor op de meeste Groep 1 autostoelen.

www.babiesdeluxe.com

Partner Content