Vrouwen hebben vaker last van ochtendhumeur

Iedereen heeft wel eens last van een ochtendhumeur, maar volgens Amerikaans onderzoek krijgen vrouwen er meer mee af te rekenen dan mannen. Niet verwonderlijk natuurlijk, want vrouwen hebben meer slaap nodig en kampen vaker met een tekort aan nachtrust door de komst van een baby of peuters die nog niet doorslapen.

Om iedereen te plezieren met een goede nachtrust komt A. Vogel met Dormesan Hot Drink op de markt. Deze rustgevende drank met vlierbessensmaak bevordert een gezonde nachtrust en zorgt ervoor dat je 's morgens fris en uitgerust bent. In tegenstelling tot chemische slaapmiddelen, werkt deze Hot Drink niet verslavend!

Het drankje is samengesteld uit 5 rustgevende planten: valeriaan, passiebloem, haver, hop en citroenmelisse. Aangezien de Hot Drink 100% natuurlijk is, zijn bijwerkingen uitgesloten. Je blijft alert en de natuurlijke slaap blijft intact (in tegenstelling tot wanneer je alchohol drinkt net voor het slapen gaan). Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je jouw baby niet zal horen 's nachts!

[imageid:942889;width:140;height:;align:left;caption:Dormesan Hot Drink]

Dormesan Hot Drink – verkrijgbaar bij de apotheek
Adviesprijs: 7,99 euro

Partner Content