Win: 10x verzorgingspakket van Uriage [afgelopen]

Jouw baby verdient enkel het allerbeste. Wil jij kans maken op een van de 10 verzorgingspakketten van Uriage? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

De producten van Uriage zijn ultrazacht, reinigend en verzorgend. Ze zijn hypoallergeen, bevatten geen parabenen of bestanddelen die de poriën kunnen verstoppen. Dat maakt dat de producten van Uriage geschikt zijn voor alle huidtypes, inclusief het meest gevoelige huidje: dat van jouw baby.

Win een verzorgingspakket van Uriage Thermaal Water

Omdat ook wij enkel het beste willen voor jouw baby, geven wij 10 babyverzorgingspakketten van Uriage Thermaal Water weg. Doe mee aan de wedstrijd en wie weet kan jij binnenkort jouw baby heerlijk verwennen met onderstaande producten:

 • Reinigende en beschermende verzorging 400ml
  Deze crème met plantaardige oliën geeft de huid een beschermend laagje en is ideaal voor de billetjes. Even schudden voor gebruik, aanbrengen met een wattenschijfje en klaar! Afspoelen is niet nodig.
 • Eerste water – Reinigende lotion 500ml
  De lotion reinigt alle onzuiverheden en zorgt voor een heerlijk ruikende, gehydrateerde huid. De milde reiniging is geschikt voor het hele lichaam. (met 3 extra reispipetten van 8ml)
 • Reinigingscrème 200ml
  Deze wascrème is zeepvrij en is geschikt voor dagelijks gebruik. De crème bevat voedende melk en zorgt voor een grondig gereinigde en gehydrateerde huid. Eerst goed laten schuimen, inwrijven en vervolgens goed afspoelen.
 •  Eerste water – Ultrazachte reinigingsdoekjes
  Deze doekjes verwijderen onzuiverheden, maken de huid lekker zacht en zorgen bovendien voor een heerlijk parfum. Dat allemaal zonder de huid te irriteren.
 • 2 handdoekjes

Partner Content