WIN: 2x EHBO-homeparty van Child Care Academy (afgelopen)

Eerste hulp leren toepassen met een hapje en een drankje erbij? Dat kan! Child Care Academy leert je de technieken van eerste hulp tijdens hun EHBO-homeparty’s. Lees snel verder want wij geven er 2 weg!

EHBO-homeparty: een variant op de Tupperware-avond

Iedereen heeft er vast al van gehoord, de welgekende Tupperware- of Mylène-homeparty’s. Gezellig met vriendinnen keuvelen, iets drinken en een hapje eten. Maar waarom zou je in plaats van bewaardozen of make-up niet eens iets anders proberen? Zoals EHBO leren toepassen bij baby’s en kinderen?

Initiatiefnemer Michaël Dreesen van Child Care Academy  wil EHBO toegankelijk maken voor iedereen. Voor veel ouders is de stap naar een EHBO-cursus vaak te groot en daarom bedacht hij de EHBO-homeparty. Jij nodigt vrienden en familie uit bij je thuis, voorziet hen van hapjes en drankjes en Michaël zorgt voor de rest.

Win 2x een EHBO-homeparty

EHBO bij baby’s en kinderen kunnen toepassen is een must voor elke ouder, grootouder, babysitter en iedereen die met kinderen te maken krijgt. Je hoopt dat je het nooit hoeft te gebruiken, maar als je ooit in een situatie terechtkomt waarbij je het nodig hebt, zal je blij zijn dat je de juiste technieken kan toepassen.

Zappy Ouders organiseerde onlangs een EHBO-homeparty op de redactie. Ook Erika Van Tielen organiseerde al een EHBO-homeparty voor haar vriendinnen. Haar ervaring en meer info over de EHBO-homeparty lees je in het nieuwe augustus/september-nummer van Zappy Ouders !

Wat moet je doen?

Deze wedstrijd is helaas afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

Partner Content