WIN: deze schattige vormensorteerder van PlanToys

Al decennia lang staat PlanToys bekend om hun breed scala aan duurzaam speelgoed. Ben jij ook helemaal weg van dit speelgoedmerk? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en misschien win jij wel deze leuke vormensorteerder in de vorm van een uil!

Duurzaam én educatief speelgoed

Het speelgoed van PlanToys wordt vervaardigd uit duurzame materialen, zonder chemische stoffen. Het is niet alleen van belang dat het speelgoed op een ecologisch verantwoorde manier wordt gemaakt, maar dat het ook educatief is, net zoals deze schattige vormensorteerder in de vorm van een uil.

Door de blokjes in het juiste vakje te stoppen, leert je kindje niet alleen over de verschillende vormen, maar ook de kleuren. Bovendien stimuleert het ook de oog-handcoördinatie. Geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

Blabloom is officiële verkoper van PlanToys. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor nog meer leuk, houten speelgoed van dit merk!

Win de vormensorteerder van PlanToys

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet kan jouw kleintje zich binnenkort helemaal uitleven met deze uil!

Partner Content