Win een Bugaboo Bee⁵ kinderwagen [afgelopen]

Bugaboo staat al jarenlang bekend om hun handige, eigentijdse kinderwagens met een prachtig design. En ook hun nieuwste model, de Bee5, past perfect in dat plaatje! Wil jij kans maken op de nieuwe Bugaboo Bee5? Doe dan zeker mee aan onze wedstrijd!

Bugaboo Bee5: De Urban Kinderwagen

De Bugaboo Bee5 is speciaal ontworpen voor ouders die altijd onderweg zijn. De compacte, lichtgewicht kinderwagen is een slimme keuze voor stadse avonturiers met een baby of peuter. De soepele besturing en vierwielvering maken de Bugaboo Bee5 enorm wendbaar zodat je moeiteloos door de stad wandelt. Bovendien geniet ook je kleintje van een ontspannende rit dankzij de gewatteerde stoel die je met een paar klikken kunt omdraaien, achterover klappen en uitschuiven.

Wil je de auto of de trein nemen? Geen probleem! Je kunt de kinderwagen met stoeltje en al met één hand inklappen tot een compact pakket dat ook in huis minder ruimte inneemt. Zo kun je hem overal gemakkelijk opbergen.

Bij gebruik met de wieg is deze kinderwagen al geschikt vanaf de geboorte. Met de kleurrijke bekledingsets kun je jouw eigen Bugaboo Bee5 creatief stylen of restylen en dankzij de diverse kleuren, de verwisselbare wieldoppen en handgrepen kun je nu nog meer kleurencombinaties maken!

WAT KUN JE WINNEN?

Een complete Bugaboo Bee5 naar keuze! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor onderstel, zitting, wieg, uittrekbare zonnekap, handgrepen en wieldoppen. Probeer de verschillende mogelijkheden op Bugaboo.com. Wie weet loop jij straks wel achter jouw favoriete kinderwagen!

Zorg dat je onderstaand wedstrijdformulier correct invult zodat we je kunnen contacteren indien je hebt gewonnen.

Stel jouw favoriete Bugaboo Bee5 samen op Bugaboo.com

Partner Content