Win tof babyspeelgoed van VTech

Gaat jouw kleintje graag op ontdekkingstocht en leert het stilaan het plezier van speelgoed kennen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want Zappybaby en VTech geven het leukste babyspeelgoed weg!

 

 

 

 

Dieren Stapelblokken

[imageid:809905;width:240;height:;align:left]

Stapel de blokken om te ontdekken! Op de blokken zijn verschillende toetsen, een draaischijf en andere beweegbare onderdelen te vinden die dieren, cijfers, kleuren en nog meer leren! Plaats de blokken in verschillende volgordes om andere reacties te horen.

Geschikt van 9 tot 36 maanden

Spetter & Leer Eendje

[imageid:811641;width:240;height:;align:left]

Het eendje spettert en zwemt graag in het water. De watersensor reageert wanneer het eendje in het water wordt geplaatst of eruit wordt gehaald. Druk op de knipperende zwemband-toets om grappige zinnetjes, geluiden en een vrolijk gezongen liedje te horen. Kom mee spetteren en spelen met het eendje!

Geschikt vanaf 6 maanden

Kiekeboe Camera

[imageid:808789;width:240;height:;align:left]

1-2-3, lachen! Draai de ring of verschuif de speelschakelaar om grappige geluiden en vrolijke zinnetjes te horen. Wanneer je op de ontspanner drukt, springt de puppy omhoog. Handgreep speciaal voor kleine handjes.

Geschikt van 6 tot 26 maanden

VTech ontwikkelt technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen en ontwikkelingsfasen. Per leeftijdscategorie wordt rekening gehouden met de specifieke behoeften en vaardigheden van het kind. Goed speelgoed prikkelt de fantasie en stimuleert de ontwikkeling van je kind.

Meer info: www.vtechnl.com

Advertisement

Partner Content