Winter musthave: lekker warm met de Stokke Winter Kit

Houd je baby én jezelf lekker warm tijdens een flinke winterwandeling. De Winter Kit van Stokke voor je kinderwagen is een echte musthave. Nooit meer koude handen aan het stuur!

Winter Kit

Geen zin om bij lage temperaturen met je kleintje te gaan wandelen? Laat de koude je niet tegenhouden! Wat frisse buitenlucht opsnuiven, kan deugd doen en zo’n wandeling werkt bovendien ontspannend. Kleed jezelf warm aan, bescherm je baby tegen de koude en stap de deur uit. Met de Stokke Winter Kit wordt het trouwens helemaal fijn. Het Noorse merk ontwikkelde een functionele wintercollectie voor de Stokke kinderwagen. Rust je kinderwagen uit met extra warme wanten aan het stuur en een beschermhoes tegen winterse stormen. De stijlvolle Winter Kit komt in twee varianten: Pearl White en Onyx Black. Het ontwerp is afgewerkt met gewatteerde details.

De Winter Kit past op de zitjes van de Stokke Crusi, Stokke Trailz en Stokke Xplory en kost 279 euro.

Warme slaapzak

Maak het plaatje helemaal compleet met de warme Fleece slaapzak van het merk. Hij is gemaakt van dons en heerlijk zacht fleece materiaal om zo je baby warm te houden. De slaapzak komt dit seizoen ook in de 2 nieuwe kleuren Pearl White en Onyx Black (169 euro).

Partner Content