Zappybaby test de Shelter Cotton

Wij hebben de Shelter voor het eerst gebruikt bij het verlaten van de materniteit en ons zoontje vond er meteen zijn draai in: lekker gezellig en warm! En wij vinden het vooral een praktisch hebbeding!

Lodger kwam een tijdje geleden met iets nieuws op de markt: de Shelter Cotton. De Shelter is een babydrager en inwikkeldeken voor een groep 0+ autostoel in één. Praktisch om je kleine spruit rechtstreeks vanuit de maxi-cosi op te nemen en te dragen zodat je zelf nog je handen vrij hebt!

Tot nu toe moest je je kleintje iedere keer vanuit de maxi-cosi ofwel in z’n draagwieg leggen ofwel in een Babybjorn, maar dat betekende natuurlijk ook iedere keer dat hij/zij wakker werd van dat vele verhuizen.

Nu hoef je enkel de Shelter uit de maxi-cosi te halen en rond jezelf te hangen en klaar is kees! Dit werkt ook super na een lange autorit. Meestal valt je baby’tje dan in slaap en nu kan je het met de Shelter dadelijk in z’n bedje leggen zonder hem/haar wakker te maken.

Bovendien ligt je kleine kapoen in een heel comfortabele houding in deze Shelter.

Het enige minpuntje? Onderaan de Shelter zit een kleine opening om de riempjes van de maxi-cosi in vast te gespen. Deze opening is voorzien van velcro die soms wat tegenwerkt als je je kleintje zonder veel poeha uit de maxi-cosi wil halen.

Partner Content