©iStock

Insmeren maar: zonneproducten voor de hele familie

Goed én geregeld de velletjes insmeren is dé boodschap tijdens zonnige zomerdagen. En er is voor iedereen een zonnecrème op maat. Voor baby’s, voor kids die niet te lang stil kunnen staan én voor mama’s en papa’s…

Vanaf dag 1

De nieuwe zonnemelk met zeer hoge bescherming van Mustela beschermt de delicate huid van je baby tegen de gevaarlijke zonnestralen en dat vanaf de geboorte. Het organo-mineraal zonnebeschermingssysteem verzekert een zeer hoge UVB (SPF 50+) en UVA bescherming (25PPD) die nodig is voor de zeer gevoelige huid van baby’s en kinderen.

Handige spray

De Anthelios Dermo-Pediatrics 50+ Multi-positie zonnespray van La Roche-Posay biedt zeer hoge zonnebescherming voor de gevoelige, tere kinderhuid. De zonneverstuiver/zonnespray beschermt de huid tegen verbranding, maar ook tegen huidreacties en celbeschadiging door UV. De zonneverstuiver/zonnespray voor kinderen heeft een zijdezachte melktextuur, die makkelijk te verstuiven en uit te strijken is.

Voor de hele familie

Voortaan geniet jij én je ganse gezin veilig van de zon met Edelweiss Zonbescherming van Weleda. Deze zonbescherming beschermt op natuurlijke én veilige wijze tegen de schadelijke invloeden van de zon. De minerale UV-filter zonder nanodeeltjes zorgt direct na het insmeren voor een beschermlaagje op de huid en weerkaatst zo de UV-stralen. De Baby & Kids serie is parfumvrij en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid.

100% mineraal

Deze 100% minerale stick van Attitude beschermt je tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. De stick is geurloos en laat geen witte vlekken na. Erg handig om mee te nemen!

Lees ook:

 

Partner Content