Wedstrijd: wij zoeken de meest blije leerkracht van het land!

Door -
interracial kids hugging happy teacher at table in classroom
Het einde van het schooljaar is in zicht, en de langverwachte zomervakantie loert om de hoek. Je kind verheugt zich vast op een zorgeloos leven zónder huiswerk, maar hij of zij moet ook afscheid nemen van zijn of haar allerliefste juf of meester. Wel, wij hebben hét ideale afscheidscadeau in petto!

Gezocht: de meest blije leerkracht

Is jouw leerkracht de meest blije, lieve, gezellige of grappige leerkracht van het land? Schrijf hem of haar in, en wie weet wordt jouw leerkracht wel verkozen tot ‘de meest blije leerkracht van de provincie’!

En er is meer. Want naast deze befaamde titel krijgt jouw juf of meester ook:

1. Het prentenboek ‘Boze juffen, blije juffen’.

Dit vrolijke prentenboek ‘Boze juffen, blije juffen’ is een ode aan elke blije juf en meester, bij wie kinderen graag en veel leren. De illustraties zitten boordevol details en grapjes, én belichten de bijzondere krachten van blije juffen!

Tijdens een plechtig moment wordt een gesigneerd exemplaar overhandigd aan jouw blije juf of meester! Ongetwijfeld een onvergetelijk moment.

Boze juffen, blije juffen (€ 15,95)

Meer informatie over het boek vind je hier.

2. Gratis duotickets voor de Boekenbeurs 2019

Niets luidt het najaar zo duidelijk in als de Boekenbeurs. De winnaars krijgen duotickets om naar de boekenbeurs te gaan!

Wat je moet doen?

Simpel!

  1. Vertel ons waarom jouw juf of meester de titel ‘de meest blije leerkracht van het land‘ verdient,
  2. Vul vervolgens een korte vragenlijst in, zodat we weten naar welke school we moeten gaan, en over welke leerkracht het gaat.


Bron: in samenwerking met De Eenhoorn. Beeld: GettyImages

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here