Jarig kindje? JBC en AVA lanceren verjaardagspakket met alles erop en eraan

Door -
JBC AVA
JBC & AVA
Komt de verjaardag van je kleine schat eraan? Tijd om de slingers op te hangen en zijn mooiste pakje aan te trekken. AVA en JBC ontwierpen onlangs feestcollecties waarbij alles op elkaar is afgestemd, van ballonnen tot T-shirtje. Hoe handig, hoe leuk!

Ster op het feest!

Ouders van feestvarkentjes groot en klein kunnen nu bij JBC en AVA een volledige verjaardagscollectie kopen. Deze collectie bevat matching bekertjes, placemats, servetten, ballonnen, slingers … kortom: alles om de jarige job in de watten te leggen.

Je maakt de verjaardag van jouw mini extra speciaal met een bijpassend verjaardags-T-shirt én een matching verjaardagskroon. Er bestaan 8 verschillende genummerde patches (van 1 tot 8) voor de kroon, om jaren mee te gaan.

Momenteel zijn er twee grote thema’s in de collectie: kies voor vrolijke roze flamingo’s of een exotisch junglethema met olifanten, gorilla’s en leeuwen.

Welke kies jij voor je vrolijke spruit? 

Meer info vind je hier en hier.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here