Georganiseerd het schooljaar doorkomen? 10 items onder de 10 euro

Beeld: iStock
Een opgeruimd bureau helpt kinderen om gemotiveerd te blijven tijdens het schooljaar. Is jouw kind een echte sloddervos? Dan brengen deze toffe én voordelige opbergspullen van HEMA zeker en vast redding.

De leukste organizers en accessoires vind je natuurlijk bij HEMA

1 / 10
Etiketten

Kleef een etiket met de voornaam van je kind en het vak op ieder schoolboek. Zo is alles gemakkelijk terug te vinden.

Shop hier!

Elastomap

Een stevige map met elastiek is onmisbaar om toetsen of losse huiswerkblaadjes in op te bergen. Anders verdwijnen ze ergens in de boekentas, met alle gevolgen van dien.

Shop hier!

Ordner

Dé klassieker der bureauaccessoires: de ordner.  Maak met een perforator enkele gaatjes en berg de papieren netjes op. Dankzij handige tabbladen blijft alles per schoolvak bij elkaar.

Shop hier!

Documentenmap

In een documentenmap kun je, net als in een ordner, alle papieren mooi bij elkaar houden. Het handige aan zo’n map is dat je de papieren er zo in kunt steken en er geen gaatjes in hoeft te maken.

Shop hier!

Snelhechters

Moet je kind een spreekbeurt of andere belangrijke taak afgeven? Dan zijn snelhechters de ideale manier om de papieren mooi in te presenteren.

Shop hier!

To-dolijst

Meerdere taken op één dag? Op een handig to do-lijstje schrijf je op wat er allemaal moet gebeuren zodat je niets over het hoofd ziet.

Shop hier!

Opbergdozen

HEMA heeft opbergdozen in alle soorten, vormen en maten. Je kunt er papieren in kwijt, maar ook schrijfgerei of andere kleine spulletjes. Plak een etiketje met de inhoud op de doos, zo vind je alles snel terug.

Shop hier!

Whiteboard

Een whiteboard is een must op een bureau. Schrijf er alle afspraken en belangrijke taken voor heel de week op zodat je niets vergeet.

Shop hier!

Stempels

Stempels zijn een leuke manier om persoonlijke en creatieve touch te geven aan je spullen. Je kind kan zijn naam en vak op zijn gekafte boeken stempelen of opbergdozen, mappen en nog veel meer zaken decoreren.

Shop hier!

Zelfklevende papiertjes

Vragen over een bepaalde oefening in je boek? Of een hoofdstuk dat zeker nog eens moet worden herhaald? Zelfklevende papiertjes zijn ideaal om tussen een schrift of boek te steken om snel de juiste pagina terug te vinden.

Shop hier!

Lees zeker ook: Back to school-checklist: schoolgerief in pastelkleur | Familieplanners: hét geheime wapen voor georganiseerde ouders | 10 x hippe back-to-school rugzakken voor het nieuwe schooljaar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here