Georganiseerd het nieuwe schooljaar doorkomen? 10 items onder de 10 euro

Door -
nieuw schooljaar
Getty Images
Een opgeruimd bureau helpt kinderen om gemotiveerd te blijven tijdens het schooljaar. Is jouw kind een echte sloddervos? Dan brengen deze toffe opbergspullen zeker en vast redding.

De leukste organizers en bureauaccessoires

1 / 10
1. Etiketten

Kleef een etiket met de voornaam van je kind en het vak op ieder schoolboek. Zo is alles gemakkelijk terug te vinden.

€ 1,25/20 etiketten – Shop hier!

2. Elastomap

Een stevige map met elastiek is onmisbaar om toetsen of losse huiswerkblaadjes in op te bergen. Anders verdwijnen ze ongetwijfeld ergens in de boekentas, met alle gevolgen van dien.

€ 7,95 – Shop hier!

3. Ordner

Dé klassieker der bureauaccessoires: de ordner. Maak met een perforator enkele gaatjes en berg de papieren netjes op. Dankzij handige tabbladen blijft alles per schoolvak bij elkaar.

€ 4,95 – Shop hier!

4. Documentenmap

In een documentenmap kun je, net als in een ordner, alle papieren mooi bij elkaar houden. Het handige aan zo’n map is dat je de papieren er zo in kunt steken en er geen gaatjes in hoeft te maken. Plus: je ordent losse blaadjes makkelijk per vak. Ideaal voor toetsen en taken.

€ 5,50 – Shop hier!

5. Pennenzak

Een pennenzak is onmisbaar om je schrijfgerief op orde te houden. Berg alles netjes op, zodat je snel vindt wat je nodig hebt in de klas.

€ 9,99 – Shop hier!

6. To-dolijst

Meerdere taken op één dag? Op een handig to-dolijstje schrijf je op wat er allemaal moet gebeuren, zodat je niets over het hoofd ziet.

€ 4,95 – Shop hier!

7. Opbergdozen

Opbergdozen zijn er in alle soorten, vormen en maten. Je kunt er papieren in kwijt, maar ook schrijfgerief of andere kleine spulletjes. Plak een etiketje met de inhoud op de doos, zo vind je alles snel terug.

€ 9 – Shop hier!

8. Whiteboard of krijtbord

Een whiteboard of krijtbord is een must op een bureau. Schrijf er alle afspraken en belangrijke taken voor heel de week op, zodat je niets vergeet.

€ 9,99 – Shop hier!

9. Labelmaker

Maak in een handomdraai je eigen labels en kleef ze op boeken, schriften of dozen om goed bij te houden waar alles zit.

€ 10 – Shop hier!

10. Zelfklevende papiertjes

Vragen over een bepaalde oefening in je boek? Of een hoofdstuk dat zeker nog eens moet worden herhaald? Zelfklevende papiertjes zijn ideaal om tussen een schrift of boek te steken om snel de juiste pagina terug te vinden.

€ 2,99 – Shop hier!

Lees zeker ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here