4x pretpark-pret in de winter: plezier verzekerd!

Door -
Phantasialand.de
Een pretpark, dat staat altijd gelijk aan tonnen... pret, natuurlijk! En de winter mag dan in 't land zijn, ook in de koudste tijd van het jaar blijven er parken open waar je je een hele dag kunt amuseren. We zetten ze op een rijtje.

Winters amusement in het pretpark!

Wintertraum

In het Duitse pretpark Phantasialand geniet je van Wintertraum, een topper met een magische sfeer, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk! Bijna alle attracties zijn open. Nog tot 19 januari. Meer info vind je hier.

©Phantasialand.de

Winter Magic

Plopsaland De Panne wordt Winter Magic: een winterlandschap met kerstbomen, kerstballen, lichtjes, een schaatspiste, kampvuren en een winterparade. ’s Avonds kun je genieten van de Winter Parade (vanaf 21/12) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes. Het park is dit jaar zelfs de ganse kerstvakantie open! plopsalanddepanne.be

© plopsalanddepanne.be

Klassieker

De Winterefteling is al jaren een klassieker. Met vreugdevuren, hartverwarmende songs, een langlaufbaan, heel veel sfeer en lekkers, natuurlijk. Deze winter maken zelfs twee nieuwe attracties hun opwachting. De Zes Zwanen zwemmen in het Sprookjesbos hun rondjes en vanaf begin december ervaren bezoekers Fabula, een vrolijk 4D-filmavontuur. Tot en met 2 februari 2020. Meer info vind je hier.

©efteling.com

Magische winterweken

Ook Toverland in Nederlands-Limburg houdt zijn deuren in de winter open. Naast de indoor werelden Land van Toos én Wunderwald is ook de themawereld Ithaka geopend tijdens de Magische Winterweken. Tijd voor een winters ritje in houten achtbaan Troy!  Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Meer info vind je hier.

Ontdek meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here