6x winterse bioscooptips voor het ganse gezin

©iStock
Wat doen op een koude, gure dag in de kerstvakantie? Met het hele gezin naar de bioscoop natuurlijk! Met deze zes bioscooptips zijn jouw bengels wel effe zoet.

Ralph Breaks The Internet

De bekende arcade-figuur Ralph komt voor de tweede keer naar het grote scherm. Deze keer beslist Ralph geen slechterik te zijn. Zijn doel is om in elke game-wereld een held te zijn. Of dit lukt, is een andere vraag!

Meer info

Nachtwacht: De Poort der Zielen

In dit nieuwe, superspannende avontuur moet de Nachtwacht het opnemen tegen Nemmeza. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Meer info

De Grinch

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.

Meer info

Astérix en Het Geheim van de Toverdrank

De verhalen van Astérix en Obelix kent ondertussen iedereen wel. Ook de magische toverdrank is bij niemand een onbekende. Trek samen met Astérix, Obélix en Panoramix op avontuur om het geheim van de toverdrank over te brengen!

Meer info

The Sound of Music

The hills are alive once again! Een kerstperiode zonder The Sound of Music zou gewoon niet dezelfde zijn. Daarom kun je ook bij Kinepolis terecht om dit unieke en iconische liefdesverhaal tussen gouvernante Maria en Kapitein Von Trapp op groot scherm te beleven. Zing alle liedjes uit volle borst mee en laat je helemaal onderdompelen in nostalgie.

Meer info

Smallfoot

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek én een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot ‘ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap: wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Meer info

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here