Betoverend mooi: deze tafel komt tot leven voor je ogen

Door -
Uit eten gaan kan een hele beleving zijn voor je gezin: het kan alle kanten uit. Schuif je stress maar opzij, want in dit restaurant blijven kinderen gegarandeerd aan tafel.

Bewogen diner

In ‘t Wit Toreke in Aarschot kan je sinds kort een diner reserveren met ‘Le Petit Chef’, exclusief in België! De kleine chef is niet echt aanwezig, maar komt door technologie tot leven op je bord. De kleinsten kijken ongetwijfeld hun ogen uit. Kijk zelf maar eens mee!

Ideaal voor ‘wriemelkonten’

Het culinaire theater speelt zich af in een aparte zaal in het restaurant, uiterst geschikt voor ‘wriemelkonten’ die niet graag stil blijven zitten. Tussen de gangen door kunnen zij rondlopen in het zaaltje van het familierestaurant. Zo kunnen de ouders zonder stress genieten van hun maaltijd. De kok van ‘t Wit Toreke voorziet een kindermenu voor alle kleine etertjes die aansluit op wat ‘Le Petit Chef’ hen laat zien. Volwassenen betalen €85 voor een driegangen menu, inclusief drank. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen voorzien. Meer info vind je hier.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here